Om Ax-Services

Historien bag AX Services

AX-Services ApS er stiftet i 2009 af Frank Skalborg. Frank er uddannet IT-ingeniør og HD-Afsætning, og har 15 års erfaring med implementering af ERP-systemer.


Vi er en virksomhed med stærke samarbejdspartnere, Microsoft og Motorola, og desuden har vi et stærkt netværk til en række virksomheder med special kompetencer, der kan indgå i en komplet ERP-løsning.

Vores mission

Vores mission er at være blandt de førende indenfor udvalgte områder for serviceydelser og ERP-løsninger for Microsoft Dynamics AX. Gennem levering af rådgivning, uddannelse og optimering af IT-løsningerne hjælper vi vore kunder til en adræt konkurrence, højere effektivitet, mindre spild, værdiskabelse.

Vores værdier

Vores værdier og mål er at fastholde og udbygge vor base af tilfredse kunder. Det er at arbejde helhedsorienteret og ud fra vore kunders værdikæde og behov. Det er en direkte og åben dialog. Vi vil udfordre vore kunder til at tænke i nye arbejdsprocesser og metoder gennem de mange muligheder, der findes i Microsoft Dynamics AX. Vore værdier er at være innovative og kreative, når dét er påkrævet - struktureret og målrettet, når udførelsen af idéerne / opgaverne sker.

Engagement og ambitioner

  • Vi vil være de bedste på vore kerne-kompetence områder. Det er Microsoft Dynamics AX, Intelligent logistik, Projektstyring og Service modulerne i AX, LEAN Service og mobility / stregkode skanning.
  • Vi vil være den foretrukne leverandør ud fra kvalitet, funktion, service og pris.
Aktuelt
Roden 54     9260 Gistrup     Tlf: 30 33 06 40     fas@ax-services.dk